The Best Racing Games on the Genesis

Είναι δύσκολο να διαλέξεις τα καλύτερα αγωνιστικά παιχνίδια. Εξάλλου, υπάρχουν τόσα πολλά εκεί έξω, καθένα ισχυρίζεται ότι είναι το καλύτερο. Με εκατοντάδες διαφορετικούς τύπους αγώνων παιχνιδιών διαθέσιμα σε arcades και μορφές λήψης, είναι δύσκολο να εντοπίσετε ποια πραγματικά προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία. Γι ‘αυτό έχουμε συγκεντρώσει αυτήν τη λίστα με τις κορυφαίες επιλογές μας για τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων στην αγορά.

Όσον αφορά το gaming PC, λίγα παιχνίδια έχουν επιτύχει περισσότερα για τους προγραμματιστές τους από το Motorcycle Master. Για πολλούς παίκτες υπολογιστών, ο τίτλος Motorcycle Master είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων που δημιουργήθηκαν ποτέ, αν και άλλοι το έδωσαν επίσης ένα καλό κούνημα. Το καλύτερο παιχνίδι υπολογιστή με θέμα τη μοτοσικλέτα πρέπει να είναι ο πρώτος προσομοιωτής shooter προσώπου που ονομάζεται Far Cry. Με βάση το δημοφιλές παιχνίδι Far Cry, το franchise Far Cry δημιούργησε ένα εντελώς νέο είδος παιχνιδιών ρόλων PC, με μεγάλη έμφαση στη λήψη. Εάν το Far Cry και άλλα παιχνίδια τύπου Far Cry είναι αυτό που ψάχνετε, μην ψάχνετε άλλο από το Motorcycle Master.

Μερικοί άνθρωποι θα διαφωνήσουν μαζί μας σε αυτό – πιστεύουμε ότι τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων είναι αυτά όπου δεν χρειάζεται να σηκωθείτε από το έδαφος για να οδηγήσετε το αυτοκίνητό σας. Αλλά όταν το κάνετε, είναι απολύτως μαγικό. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να οδηγείς ένα κλασικό ανοιχτό κόσμο μέσα από την ύπαιθρο. Συμπεριλαμβάνουμε το Grand Theft Auto εδώ, καθώς το επίσημο όνομα της σειράς είναι ανοιχτό παγκόσμιο παιχνίδι. Ωστόσο, όταν τα παίζετε, θα χαθείτε στους δρόμους του Λος Άντζελες καθώς προσπαθείτε να κλέψετε την περιουσία και να ξεφύγετε από τον περίφημο κακοποιό του νησιού, τον Μάικλ “The Situation” Broyhill.

Η δεύτερη λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων είναι οι αγωνιστές arcade. Από όλα τα διαφορετικά είδη παιχνιδιών στην κατηγορία arcade, αυτά είναι μερικά από τα παλαιότερα και πιο γνωστά. Τη δεκαετία του ’80, υπήρχαν arcade δρομείς που ήταν εξίσου καλοί (και συχνά καλύτεροι) από τα παιχνίδια που παίζετε σήμερα. Δεν μπορούμε να τα καταγράψουμε όλα, αφού υπάρχουν πολλά περισσότερα για να μάθουμε για τους arcade racers. Αλλά μπορούμε να αναγνωρίσουμε μερικά.

Ένας από τους καλύτερους αγωνιστές arcade, και ένας από τους καλύτερους αγώνες αγώνων ποιότητας, ήταν ο Street Fighter II στο Sega Genesis. Είχε μερικά από τα καλύτερα ηχητικά και οπτικά εφέ που έχετε ξαναδεί. Οι «πάνω από την κορυφή» μάχες ακολουθούν πραγματικά τον ενθουσιασμό. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε μια αξιοπρεπή έκδοση PC του Street Fighter II, εάν θέλετε να το παίξετε στον υπολογιστή αντί για το Genesis. Φυσικά, δεν θα μπορούσατε να παίξετε Street Fighter II εκείνη τη στιγμή επειδή ο υπολογιστής δεν είχε την ικανότητα να έχει εφέ κίνησης.

Ένα άλλο εξαιρετικό παιχνίδι arcade στο Sega Genesis ήταν οι αναβάτες του Dirt Bike στα Sega Superstars. Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο εθιστικό είναι αυτά τα παιχνίδια. Παρόλο που το παιχνίδι δεν ήταν τόσο συναρπαστικό όσο το Street Fighter II, κατάφερε να διατηρήσει τους θαυμαστές του. Η βασική φόρμουλα αγώνων εξακολουθεί να ισχύει και έχετε ακόμα τα αγαπημένα σας στάδια για να κερδίσετε. Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγο περισσότερη δράση στο παιχνίδι, τότε θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μερικούς από τους άλλους χαρακτήρες όπως το Nuts και το Gucco.

Ένα πολύ επιτυχημένο και δημοφιλές παιχνίδι Sega Genesis ήταν η σειρά Sega Superstars BMX. Αν σας άρεσαν τα τρελά παιχνίδια BMX stunt bike τότε θα λατρέψετε να παίζετε τη σειρά BMX στο Genesis. Τα γραφικά είναι αρκετά σταθερά για ένα παιχνίδι Sega Genesis και τα ποδήλατα φαίνονται πολύ ρεαλιστικά. Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που η έκδοση Genesis δεν έχει κομμάτια, κάτι που θα μπορούσε να είναι καλό, καθώς η έλλειψη κομματιών καθιστά τα παιχνίδια λίγο πιο γενικά από τον ανταγωνισμό.

Τέλος, υπάρχει ένα από τα αγαπημένα μου, το Sega Superstars Tennis. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό οφείλεται στα γραφικά με θέμα το τένις ή στη γενική ιδέα του παιχνιδιού, αλλά αυτό το αγωνιστικό παιχνίδι έχει πολλές διασκεδαστικές πτυχές σε αυτό που το καθιστούν αγαπημένο στους θαυμαστές. Έχει υπέροχο ντιζάιν και το ίδιο το τένις είναι πολύ διασκεδαστικό και ζωντανό. Αυτό που μου αρέσει επίσης είναι ότι υπάρχουν πολλές επιλογές και επίπεδα για να παίξετε, ώστε να μην βαρεθείτε ποτέ με το παιχνίδι. Κατά μία έννοια, το Sega Superstars Tennis είναι ένα βήμα από τα βασικά παιχνίδια αγώνων του Genesis, δίνοντάς σας μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *