Motorcycle Camping – How to Make the Most of Your Time Out

Εάν βρίσκεστε στην αγορά μιας νέας μοτοσικλέτας ή έχετε ήδη αγοράσει μια αλλά διαπιστώσετε ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, το Ultimate Kit Συντήρησης Μοτοσυκλέτας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε τη διαδρομή σας από το σημείο Α έως το σημείο Β μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία εμπειρία. Το Ultimate Kit Συντήρησης Μοτοσυκλέτας συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε τη μοτοσικλέτα σας σε άριστη κατάσταση και έτοιμη να πάτε σε οποιοδήποτε οδικό ταξίδι. Το κιτ περιλαμβάνει τα εξής:

Το κιτ συντήρησης Muc-On Ultimate Motorcycle βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή του εύρους τιμών σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό του, αντικαθιστώντας μόνο το σετ πλυντηρίων πίεσης. Το κιτ λιανικής για περίπου 100 $ και όταν το κατανέμετε ανά κόστος όλων των διαφορετικών αντικειμένων, έρχεται εξοπλισμένο με πολύ καλή αξία (όσο περισσότερα χρήματα ξοδεύετε τόσο μεγαλύτερη αξία παίρνετε). Αυτό το κιτ περιλαμβάνει: έναν αεροσυμπιεστή με προεκτάσεις εύκαμπτων σωλήνων από νεοπρένιο, υγρό πλυντηρίου, καλύμματα βαλβίδων, οδηγίες και ένα πανί μικροϊνών. Τα αντικείμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή ως πλήρες σύστημα για να διατηρείτε τη μοτοσικλέτα σας καθαρή και έτοιμη για όποτε έχετε το χρόνο ή την ανάγκη να το κάνετε καθαρό.

Ένα άλλο δροσερό χαρακτηριστικό αυτού του απόλυτου κιτ περιποίησης μοτοσικλέτας είναι το προστατευτικό σπρέι βλεννογόνου. Αυτό το σπρέι θα προστατεύσει τα φρένα, τα ελαστικά και άλλα ευαίσθητα μέρη του ποδηλάτου σας από τη φθορά που προκαλείται από την καθημερινή χρήση. Το ερεθιστικό σε αυτό το σπρέι είναι το προπάνιο Bhopal, ένα προϊόν καθαρισμού καυσαερίων που έχει εμπιστευτεί παγκοσμίως για πολλά χρόνια. Το σπρέι μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί σε παλαιότερα ποδήλατα και δεν θα καταστρέψει καθόλου το τρέχον ποδήλατό σας! Μπορείτε να ψεκάσετε το προστατευτικό πριν από κάθε χρήση και αποτελεί ένα εξαιρετικό πρόσθετο στη συνήθη συντήρηση σας.

Και τα δύο αυτά βήματα θα σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία, αλλά το κερί θα διαρκέσει περισσότερο και θα φαίνεται καλύτερο από το απλό ψεκασμό του προστατευτικού ψεκασμού κάθε λίγες βόλτες. Εάν δεν θέλετε να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια και είστε ικανοποιημένοι με το προστατευτικό σπρέι για να βεβαιωθείτε ότι τα φρένα, οι αλυσίδες και τα άλλα ανταλλακτικά σας φαίνονται τα καλύτερα, μπορείτε να αγοράσετε ένα λεπτομερές σπρέι στο οποίο ψεκάσατε (μετά το τέλος έχει στεγνώσει, φυσικά), και το χρησιμοποιείτε έτσι, μία ή δύο φορές το χρόνο.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένας από τους καλύτερους τρόπους καθαρισμού της μοτοσικλέτας σας είναι να προσθέσετε το απόλυτο προστατευτικό μοτοσικλέτας στα τακάκια φρένων. Μπορείτε να προσθέσετε μια πολύ μικρή ποσότητα σε ένα από τα τακάκια ή να το αναμίξετε με λίγο νερό και να το εφαρμόσετε σε μεγάλες παρτίδες. Αυτό θα αφήσει το μαξιλάρι σας να φαίνεται καινούργιο και θα μειώσει την ποσότητα του καθαρισμού που πρέπει να κάνετε για να τα επαναφέρετε στην αρχική τους κατάσταση. Αν ψάχνετε για πιο λεπτομερή καθαρισμό, τότε ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να εφαρμόσετε το απόλυτο προστατευτικό σπρέι σε ολόκληρο τον τροχό. Αφήστε τους τροχούς να καθίσουν όλη τη νύχτα και θα πρέπει να είστε σε θέση να καθαρίσετε το ποδήλατο την επόμενη μέρα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πολύ τρίψιμο.

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να διατηρήσετε τη μοτοσικλέτα σας σε παρθένα κατάσταση όταν βρίσκεστε λίγο εκτός δρόμου, ίσως θελήσετε να εξετάσετε ένα μακροχρόνιο ταξίδι κάμπινγκ μοτοσικλέτας. Οι διακοπές με μοτοσικλέτα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεφύγετε από όλα και να περάσετε υπέροχα με την οικογένειά σας, διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή σας να διατηρήσετε το όχημά σας σε άριστη κατάσταση. Όχι μόνο αυτό είναι υπέροχο για άτομα που ξεκινούν με καινούργια ποδήλατα, αλλά και για όσους ταξιδεύουν με μοτοσυκλέτα μακράς διάρκειας. Εάν είστε σε θέση να περάσετε μερικές ημέρες ή περισσότερες σε μια τοποθεσία όπου γνωρίζετε ότι θα έχετε καλή εξυπηρέτηση και σχετικά φθηνές τιμές, τότε μπορείτε πραγματικά να μεγιστοποιήσετε την απόλαυσή σας από το χρόνο που περνάτε από το σπίτι.

Για ταξιδιώτες μοτοσικλετών που δεν είναι ακόμη έτοιμοι να επενδύσουν σε ένα μακροπρόθεσμο ταξίδι, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε ακόμα να απολαύσετε υπέροχο κάμπινγκ μοτοσικλέτας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προχωρήσετε και να αγοράσετε μερικά ποιοτικά υπνόσακους και μαξιλάρια. Αυτά τα είδη μπορούν να προσφέρουν ένα άνετο μέρος για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να κοιμάστε χωρίς προβλήματα και μπορεί επίσης να σας προσφέρει λίγη επιπλέον άνεση που ίσως αναζητάτε για να εξασφαλίσετε μια υπέροχη εμπειρία κάμπινγκ.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αποκτήσετε την απόλυτη εμπειρία από το ταξίδι κάμπινγκ μοτοσικλέτας σας. Το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι σχεδιάζετε τα πάντα πολύ προσεκτικά και να αφιερώσετε το χρόνο σας αναζητώντας τις καλύτερες προσφορές. Δεν θέλετε να φτάσετε στον προορισμό που έχετε επιλέξει και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε τα χρήματα να ξοδέψετε για τα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Να θυμάστε πάντα ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τις διακοπές στη μοτοσικλέτα είναι η ασφάλεια, οπότε βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας που σχετίζονται με το κάμπινγκ. Και, πάνω απ ‘όλα, απολαύστε τον εαυτό σας!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *