Moto X 3M Bike Race Game Review

Το νέο Moto X3M Bike Race Game είναι το παράδεισο του stunt man. Ενώ η έμφαση του παιχνιδιού είναι στην ταχύτητα, υπάρχουν εξίσου πολλές ευκαιρίες για καλό στυλ. Κάθε επίπεδο που θα ολοκληρώσετε θα έχει πολλά μεγάλα άλματα που είναι αρκετά μεγάλα για να γλιστρήσουν εύκολα σε ένα εκτός κρίκετ πλήθος. Απλά κερδίστε αρκετές πιστώσεις και τελικά μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερα ποδήλατα και αναβάτες για μια καλή δουλειά.

Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια moto x3m street εναντίον άλλων παικτών στο διαδίκτυο. Το διασκεδαστικό μέρος αυτών των παιχνιδιών είναι ότι μπορείτε να παίξετε είτε με δύο παίκτες είτε έως τέσσερις κάθε φορά. Εναπόκειται σε εσάς να δείτε ποιος κερδίζει. Ωστόσο, δεν έχετε την ευκαιρία να επιδείξετε το δικό σας προσωπικό στυλ σε αυτά τα παιχνίδια. Επίσης, δεν μπορείτε να σχεδιάσετε πραγματικά το ποδήλατό σας σε αυτούς τους τρόπους.

Μπορείτε, ωστόσο, να πάρετε το λαό της γης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές για την προσαρμογή του ποδηλάτου σας σε αυτήν τη λειτουργία. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του τιμονιού, το μέγεθος του τιμονιού, το ρεζερβουάρ και άλλες επιλογές. Η προσαρμογή του ποδηλάτου σας δίνει την αίσθηση ότι το έχετε ήδη από την αρχή.

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Αν έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν να οδηγήσετε μια μοτοσικλέτα Honda σε μια έρημο, τότε ίσως θέλετε να δοκιμάσετε να παίξετε το παιχνίδι. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε μια σειρά στόχων και να μεταβείτε από πόλη σε πόλη. Τα χειριστήρια λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως στην πραγματική ζωή, χρησιμοποιείτε την αριστερή σκανδάλη για επιτάχυνση και φρένο.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σενάρια που μπορείτε να παίξετε. Το πρώτο είναι η αργή κίνηση του αγώνα. Αυτό βασικά θα σας παγώσει ενάντια στο χρόνο. Ο στόχος σας είναι να πάτε όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς ατύχημα και να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού πριν τελειώσει ο χρόνος. Δεδομένου ότι παίζετε μοτοσικλέτα Honda, πιθανότατα θα έχετε περισσότερες προκλήσεις από ό, τι μπορείτε να χειριστείτε και μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε ξεπεράσει.

Ένα άλλο σενάριο είναι ένας αγώνας μέσω μιας εικονικής πόλης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα μοντέλα ποδηλάτων. Η αστυνομία θα σας ακολουθεί. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε μια σειρά από προκλήσεις προτού ανταποκριθούν. Σε αυτό το σενάριο μπορείτε να επιταχύνετε την πόλη όσο πιο γρήγορα μπορείτε, αλλά να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε συγκρούσεις με άλλα οχήματα. Θα πρέπει να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους, διαφορετικά δεν θα φτάσετε στη γραμμή τερματισμού!

Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον ανταλλακτικά για αυτό το παιχνίδι στο PlayStation Network. Εάν αγοράσετε το πακέτο “All Season”, θα λάβετε ένα ολοκαίνουργιο ποδήλατο, κράνος, σέλα, σετ ελαστικών, εξάτμιση, σακούλες, τροχούς και ένα ρολόι. Παίρνετε επίσης μια δωρεάν βόλτα στη λειτουργία επίδειξης του παιχνιδιού! Δοκιμάστε το μόνοι σας!

Η συνολική βαθμολογία σας καθορίζεται από διάφορους παράγοντες, όπως πόσο γρήγορα πηγαίνετε, πόσες στροφές ολοκληρώνετε σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα και αν καταστρέφετε οποιαδήποτε από τις μοτοσυκλέτες στο γκαράζ σας. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τη συνολική βαθμολογία σας στο πλέγμα, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε πού βρίσκεστε ανάμεσα στους άλλους παίκτες. Εάν δεν σας αρέσει το σύστημα βαθμολογίας, μην ανησυχείτε! Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στο κανονικό σύστημα βαθμολογίας μόλις κερδίσετε τον αγώνα ποδηλάτων. Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού δεν είναι διαθέσιμη σε κανένα κατάστημα της Sony. Πρέπει να το αγοράσετε μέσω του PlayStation Network.

Αυτό το παιχνίδι παρέχει την εμπειρία στην οδήγηση μιας πραγματικής μοτοσικλέτας κατά τη διάρκεια του κόλπου. Τα γραφικά είναι άριστα και τα ρεαλιστικά εφέ 3D κάνουν το παιχνίδι να αισθάνεται σαν να είστε πραγματικά με ένα ποδήλατο. Το παιχνίδι παρέχει τον πλήρη χάρτη κυκλώματος για όλους τους αναβάτες, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς πού βρίσκεστε σε κάθε γωνία του κομματιού.

Όταν συντρίψετε, η οθόνη θα παγώσει και θα πρέπει να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή εάν θέλετε να συνεχίσετε να οδηγείτε το ποδήλατο. Ευτυχώς, υπάρχει η επιλογή να συνεχίσετε να παίζετε ακόμα και όταν συντρίβετε. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την εμπειρία του παιχνιδιού, ακόμα και όταν το ποδήλατό σας είναι σπασμένο. Μπορείτε απλά να πηδήξετε από το ποδήλατο και να συνεχίσετε τη διαδρομή με μερικά απλά κλικ στο κουμπί.

Ένα δροσερό χαρακτηριστικό αυτού του παιχνιδιού είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε ποια μοτοσυκλέτα θέλετε να οδηγήσετε κατά τη διάρκεια του κόλπου σας. Υπάρχουν τρία ποδήλατα για να διαλέξετε, τα οποία περιλαμβάνουν τα Yamaha, το Honda και το Kawasaki. Κάθε ένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσετε καθ ‘όλη τη διάρκεια του κόλπου σας. Για παράδειγμα, το Honda είναι μια καλή μοτοσυκλέτα για χρήση σε σφιχτές στροφές και είναι αρκετά ελαφρύ για γρήγορη περιστροφή. Το Kawasaki, από την άλλη πλευρά, ταιριάζει καλύτερα σε αγώνες με μεγάλα φορτηγά ή σε ριψοκίνδυνο κίνδυνο. Ανεξάρτητα από το ποδήλατο που θα επιλέξετε, σίγουρα θα περάσετε υπέροχα, καθώς θα ζήσετε τη συγκίνηση της ιππασίας και του αγώνα μέσα από εικονικά τοπία!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *