Mad Skills Motocross 3

“Αν ψάχνετε για το καλύτερο παιχνίδι Mobile Motocross υπάρχει, απλά πάρτε Mad Motocross 3.” – Justin Cooper, 2021 West Supercross πρωταθλητής

“Δεν έχω συναντήσει ποτέ έναν δρομέα μοτοκρός που δεν έχει παίξει Mad Motocross. Είναι θρυλικό στο άθλημα. ” – David Pingree, πρώην Pro Racer και τρέχουσα υποδοχή της επίδειξης του γκαζιού ουίσκι

“Θα καταστρέψω τον David Pingree σε Mad Motocross 3.” – Grant Langston, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής AMA Motocross

Η αναμονή τελείωσε. Οι Mad Motocross 3 έφτασαν τελικά.

Με τη φυσική φυσική, ατελείωτη προσαρμογή, εκατοντάδες κομμάτια και συναρπαστικά online εκδηλώσεις για πολλούς παίκτες, Mad Skills Motocross 3 θέτει το πρότυπο για τα πλευρικά αγωνιστικά παιχνίδια. Η εκπληκτική τρισδιάστατη τέχνη του, ρεαλιστικά ήχους ποδηλάτων και ενεργητικός αρχικός soundtrack βοήθεια για να συλλάβει το πνεύμα και την επιθετικότητα του Real Motocross Racing, αλλά οι απλούς έλεγχοι του καθιστούν εύκολο να μάθουν για τους πιο περιστασιακούς παίκτες. Αλλά καταλάβετε: ονομάζεται τρελές δεξιότητες για έναν λόγο. Αυτό το παιχνίδι θα σας προκαλέσει σαν κανένα άλλο αγωνιστικό παιχνίδι. Μετά από όλα, το Motocross δεν υποτίθεται ότι είναι εύκολο.

Mad Motocross 3 Περιλαμβάνει:

Η καλύτερη φυσική μοτοσικλέτας οποιουδήποτε κινητού παιχνιδιού
Τα ποδήλατα σε Mad Skills Motocross 3 είναι ένα όνειρο που αγωνίζεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πραγματικοί δρομείς μοτοκρός σε όλο τον κόσμο βαρύνουν αυτό το παιχνίδι πάνω από όλους τους άλλους. Θα νιώσετε την επιτάχυνση, το βάρος του ποδηλάτου, τη ροπή και την ανάρτηση. Και για πρώτη φορά σε Mad Motocross, μπορείτε να μαστίξετε το ποδήλατό σας.

Ατελείωτη προσαρμογή
Εξοπλίστε τον αναβάτη σας με μια απίστευτη επιλογή εμπορικών σημάτων πραγματικής ζωής και φαντασίας, δημιουργώντας εκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς. Συλλέξτε νέα ποδήλατα και αναβαθμίστε τα μέρη τους για να ταιριάζουν στο στυλ ιππασίας. Δείξτε τη δική σας προσωπική εμφάνιση σε online διαγωνισμούς και εναντίον φίλων.

Εξαιρετικά βαθύ παιχνίδι
Mad Skills Motocross 3 διαθέτει εκατοντάδες ειδικά σχεδιασμένα κομμάτια και τα νέα κομμάτια θα προστεθούν στο παιχνίδι κάθε εβδομάδα, επ ‘αόριστον. Υπάρχει πάντα κάτι καινούργιο και προκλητικό να κατακτήσει, συμπεριλαμβανομένων συναρπαστικών online γεγονότων για πολλούς παίκτες.

Καθολική εφαρμογή. Συνδεθείτε στο Facebook ή συνδεθείτε με τα παιχνίδια Google Play και η πρόοδος και οι αγορές σας θα συγχρονίσουν μεταξύ συσκευών.

Πρόσθετες γνωστοποιήσεις

Αυτό το παιχνίδι επιτρέπει σε έναν χρήστη να συνδεθεί με τα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Twitter και το Facebook, επομένως οι παίκτες μπορεί να έρθουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους όταν παίζουν αυτό το παιχνίδι. Οι όροι υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης μπορούν επίσης να ισχύουν.

Ενώ αυτή η εφαρμογή είναι ελεύθερη να κατεβάσετε και να παίξετε, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι που κοστίζουν πραγματικά χρήματα. Έχετε την επιλογή να εγγραφείτε σε μια τρελή δεξιότητες Pro Pass για $ 4.99 / εβδομάδα (ή τοπική ισοδύναμη τιμή). Η πληρωμή θα χρεωθεί στο λογαριασμό σας στο iTunes στην επιβεβαίωση της αγοράς. Η συνδρομή σας θα ανανεώσει αυτόματα εκτός εάν η αυτόματη ανανέωση είναι απενεργοποιημένη τουλάχιστον 24 ώρες πριν τελειώσει η περίοδος. Ο λογαριασμός σας iTunes θα χρεωθεί για ανανέωση εντός 24 ωρών πριν από το τέλος της τρέχουσας περιόδου κατά το ποσό των $ 4.99. Η αυτόματη ανανέωση μπορεί να απενεργοποιηθεί στις ρυθμίσεις της συσκευής σας μετά την αγορά. Παίρνετε όλες τις Mad Skills Pro Παροχές το συντομότερο δυνατόν.

Οι περιόδους εγγραφής δεν συνδέονται με τις εβδομάδες ημερολογιακών εβδομάδων. Τελειώνουν ακριβώς 1 εβδομάδα μετά την ημέρα αγοράς τους. Εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας κατά τη διάρκεια της δοκιμής σας 3 ημερών, δεν θα χρεωθείτε τίποτα. Κάθε αχρησιμοποίητο τμήμα μιας ελεύθερης δοκιμαστικής περιόδου θα καταπείξει όταν αγοράζετε συνδρομή.

Οι όροι χρήσης μπορούν να βρεθούν στη διεύθυνση www.turborilla.com/tersofuse. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, μην έχετε πρόσβαση και / ή να παίξετε τα παιχνίδια μας ή χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες μας.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ειδικές προσφορές, εκδηλώσεις και προγράμματα από την Turborilla AB και τους συνεργάτες της.

Η χρήση αυτής της εφαρμογής διέπεται από τους όρους χρήσης της Turborilla, οι οποίοι μπορούν να διαβαστούν εδώ: http://www.turborilla.com/termsofuse

Η συλλογή και η χρήση προσωπικών δεδομένων υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου της Turborilla, η οποία μπορεί να διαβαστεί εδώ: http://www.turborilla.com/privacy

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *