Ludo King

* ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ LUDO KING ™

500+ εκατομμύρια λήψεις!

Διατίθεται φωνητική συνομιλία!

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι Ludo. Ένα πρώτο παιχνίδι Ludo του είδους του διαθέσιμο σε κινητό από το 2016!

Το Ludo King ™ είναι ένα κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι που παίζεται μεταξύ φίλων και οικογενειών. Παίξτε το παιχνίδι των βασιλιάδων με ζάρια! Θυμηθείτε την παιδική σας ηλικία!

Το Ludo King είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών παικτών πολλαπλών πλατφορμών που υποστηρίζει ταυτόχρονα πλατφόρμα για υπολογιστές, Android, iOS και Windows. Αυτό το παιχνίδι υποστηρίζει επίσης λειτουργία εκτός σύνδεσης, όπου το πρόγραμμα αναπαραγωγής μπορεί να παίξει με υπολογιστή ή, Τοπικό multiplayer (λειτουργία pass and play). Το Ludo King είναι επίσης ένα αγαπημένο παιχνίδι σούπερ σταρ του Μπόλιγουντ και ινδικών σταρ του κρίκετ. Παίξτε αυτό το παιχνίδι με ζάρια Ludo King. Καλύτερο casual παιχνίδι σε επιτραπέζια παιχνίδια.

Διαθέσιμα νέα θέματα παιχνιδιού:
Θέμα της φύσης
Θέμα της Αιγύπτου
Θέμα λειτουργίας ντίσκο / νύχτας
Θέμα φλίπερ
Θέμα καραμελών
Θέμα Χριστουγέννων
Θέμα πιγκουίνος
Θέμα μάχης
Θέμα Diwali
Θέμα πειρατών

Τι νέα:
* Γρήγορη λειτουργία
* Διατίθεται φωνητική συνομιλία
* Νέα καταπληκτικά ΖΩΝΤΑΝΑ ΘΕΜΑΤΑ !!!
* Πραγματική συνομιλία με φίλους και φίλους
* Κάντε φίλους σε όλο τον κόσμο
* Προκαλέστε φίλους / φίλους στο Facebook
* Αποθήκευση / φόρτωση παιχνιδιού Ludo
* Στατιστικά παικτών με XP και επίπεδο επιπέδου
* Περισσότερο φιλικό προς το χρήστη διεπαφή χρήστη
* Η υποστήριξη επεκτείνεται σε συσκευές χαμηλού επιπέδου

Το Ludo King είναι η σύγχρονη εκδοχή του βασιλικού παιχνιδιού του Pachisi. Ένα παιχνίδι Ludo που παιζόταν μεταξύ Ινδών βασιλιάδων και βασίλισσες στην αρχαιότητα. Κυλήστε τα ζάρια Ludo και μετακινήστε τα κουπόνια σας για να φτάσετε στο κέντρο του πίνακα Ludo. Νίκησε άλλους παίκτες, γίνε ο Ludo King.

Το Ludo King ακολουθεί τους παραδοσιακούς κανόνες και την παλιά εμφάνιση του παιχνιδιού Ludo. Ακριβώς όπως οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες της χρυσής εποχής της Ινδίας, η μοίρα σας εξαρτάται από το ρολό των ζαριών του Ludo και τη στρατηγική σας για την αποτελεσματική μεταφορά των μαρκών.

Χαρακτηριστικά του Ludo King:
* Δεν απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο! Παίξτε ενάντια στον υπολογιστή.
* Παίξτε με την οικογένεια και τους φίλους σας μέσω του Τοπικού και του Διαδικτύου για πολλούς παίκτες.
* Αναπαραγωγή τοπικής λειτουργίας για πολλούς παίκτες 2 έως 6 παικτών.
* Προσκαλέστε και προκαλέστε τους φίλους σας στο Facebook σε μια ιδιωτική αίθουσα παιχνιδιών και κερδίστε τους για να γίνουν Ludo King.
* Παίξτε με παίκτες του κόσμου και κάντε τους φίλους σας.
* Ιδιωτική συνομιλία με τους φίλους και τους φίλους σας στο Facebook.
* Εκφραστείτε στέλνοντας emoji στους αντιπάλους σας.
* Παίξτε Snake and Ladders σε 7 διαφορετικές παραλλαγές παιχνιδιού.
* Γραφικά με κλασική εμφάνιση και αίσθηση παιχνιδιού με ζάρια.

Το Ludo King είναι ένα παιχνίδι φίλων και οικογενειών που κάποτε παιζόταν από βασιλιάδες και τώρα μπορείτε να το απολαύσετε από εσάς και την οικογένεια και τους φίλους σας. Θα παίζετε αυτό το Ludo για ώρες και είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια.

Το Ludo King είναι ένα τέλειο παιχνίδι χρονικού περάσματος του επιτραπέζιου παιχνιδιού Ludo. Παίξατε Ludo στην παιδική σας ηλικία, τώρα παίξτε στο τηλέφωνο και το tablet σας.

Ένα άλλο νοσταλγικό παιχνίδι παρόμοιο στη δομή είναι το Snakes and Ladders. Όπως το Ludo, μπορεί να έχετε παίξει αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι όταν ήσασταν νέοι. Το Ludo King ενσωματώνει τώρα αυτό το κλασικό παιχνίδι σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι απλός: ξεκινάτε από το 1 και πρέπει να είστε ο πρώτος που θα φτάσει στο 100. Ωστόσο, μπορείτε να μετακινήσετε τον ίδιο αριθμό πλακιδίων μόνο με τον αριθμό που ρίχνετε σε μια μήτρα. Εάν προσγειωθείτε στο ίδιο πλακάκι με την αρχή μιας σκάλας, τότε μπορείτε να πάρετε τη σκάλα ως συντόμευση και να προχωρήσετε προς τα πάνω. Ένα παιχνίδι σκαμπανεβάσματα, τα φίδια και οι σκάλες ήταν το αγαπημένο για γενιές. και τώρα μπορείτε να το παίξετε και με το Ludo King.

Το Ludo έχει διαφορετικά ονόματα σε διαφορετικές περιοχές και χώρες, όπως Fia, Fia-spel (Fia the game), Le Jeu de Dada (The Game of Dada), Non t’arrabbiare, Fia med knuff (Fia with push), Cờ cá ngựa, Uckers, Griniaris, Petits Chevaux (Little Horses), Ki nevet a végén, برسي (Barjis / Barjees). Οι άνθρωποι επίσης ορθογραφικά λάθη ως Loodo, Chakka, Lido, Lado, Ledo, Leedo, Laado ή Lodo.

Ακολουθήστε μας για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις:
* Facebook: https://www.facebook.com/ludokinggame
* Twitter: https://twitter.com/Ludo_King_Game
* Youtube: https://www.youtube.com/c/LudoKing
* Instagram: https://www.instagram.com/ludo_king_game
* https://ludoking.com

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *