GoPro Quik Video + Photo Editor

Auto Video Editor με Quik-αποκλειστικά φίλτρα!

Με μία μόνο βρύση, το gopro quik μετατρέπει φωτογραφίες και βίντεο από το Android ή το gopro σε απίστευτα βίντεο επισημάνετε. Στη συνέχεια, βρείτε τα favs σας γρήγορα με μια νέα διαδραστική δυνατότητα τοιχογραφίας που βάζει τις στιγμές σας μπροστά και το κέντρο. Παίρνετε επίσης gopro-αποκλειστικά φίλτρα, εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών, θέματα και μουσική για να λάβετε τις επεξεργασίες βίντεο στο επόμενο επίπεδο. Και μην ξεχνάτε, το Quik είναι το one-stop Shop για εκφόρτωση ή το Max Footage, καθώς και έλεγχο της κάμερας από το τηλέφωνό σας.

— Βασικά χαρακτηριστικά —
Φοβερό βίντεο επεξεργασίας-αυτόματα
Μια βρύση μετατρέπει αμέσως το βίντεο σας σε ένα κοινό βίντεο (παλαιότερα γνωστό ως quikstories). Επιλέξτε ένα θέμα και λάβετε μοναδικά εφέ, μεταβάσεις και μουσική.
Προσθέστε φωτογραφίες + βίντεο από οπουδήποτε
Στείλτε τα αγαπημένα σας πλάνα από ένα κείμενο, email ή ρολό κάμερας – από το Android-to του τοιχογραφικό σας με ευκολία. Με το Quik, οι καλύτερες στιγμές σας είναι πάντα εύκολο να βρεθούν.
Να το ξαναζήσετε σε τοιχογραφία
Τοιχογραφία είναι ένας μοναδικός και υγρός νέος τρόπος να αλληλεπιδράσετε με τις αγαπημένες σας στιγμές και τις καλύτερες επεξεργασίες βίντεο. Απλά προσθέστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και βίντεο στην τοιχογραφία σας, οπότε είναι πάντα στα δάχτυλά σας για να επανεξετάσετε ξανά και ξανά.
Απλά αλλά ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο
Παίξτε με χρώμα και φως, κόψτε το μήκος βίντεο, το αντίστροφο βίντεο, προσθέστε αργά αποτελέσματα κίνησης, προσθέστε αυτοκόλλητα και πολλά άλλα για να πάρετε το βίντεό σας στο επόμενο επίπεδο.
Το καταπληκτικό νέο εργαλείο ταχύτητας
Πάρτε τον απόλυτο έλεγχο της ταχύτητας βίντεο-σούπερ-σούπερ αργή κίνηση, γρήγορα ή κατάψυξη-σε πολλαπλά τμήματα σε ένα κλιπ.
Premium Θέματα
Πάρτε αυτό το Legit Look με πρόσβαση σε μια συνεχώς διευρυμένη λίστα με θέματα που έχουν σχεδιαστεί με το QUIK.
Quik-αποκλειστικά φίλτρα
Τζάκι στην τελειότητα με αποκλειστικά φίλτρα, βελτιστοποιημένα για περιβάλλοντα όπως το χιόνι και το νερό.
Ποτέ μην χάσετε μια μεγάλη βολή
Καταγράψτε απίστευτες φωτογραφίες από παραδοσιακά και Max 360 βίντεο βίντεο, αρπάζοντας ένα πλαίσιο για να απολαύσετε αυτή την κρίσιμη στιγμή.
Προσθέστε μουσική σε βίντεο με πρωτότυπα gopro
Beat-συγχρονίστε τα επεξεργασμένα σας αυτόματα με μουσικά κομμάτια χωρίς χρώματα.
Μοιραστείτε το shot επί τόπου
Δημοσιεύστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και βίντεο δεξιά στο Instagram, το Facebook, το YouTube ™ και πολλά άλλα. Ή να τα μοιράζεστε με κείμενο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. [1]

— Αποκλειστικά χαρακτηριστικά κάμερας GOPRO —
Ελέγξτε το gopro σας από απόσταση
Πλαίσιο Ο τέλειος πυροβολισμός με ζωντανή προεπισκόπηση και λάβετε πλήρη τηλεχειριστήριο των λειτουργιών της κάμερας. Προσαρμόστε εύκολα τις ρυθμίσεις, να ξεκινήσετε και να σταματήσετε την εγγραφή και περισσότερες από το τηλέφωνό σας.
Προεπισκόπηση Shots + Μεταφορά από οπουδήποτε
Εξοικονομήστε χώρο και χρόνο. Προεπισκόπηση Gopro Φωτογραφίες και βίντεο στην οθόνη του τηλεφώνου σας, στη συνέχεια μεταφέρετε τα σε Quik – ακόμα και όταν βρίσκεστε από το πλέγμα.
Μεταμορφώστε 360 βίντεο σε περιεχόμενο κλωτσιάς
Χρησιμοποιήστε την αναμόρφωση για να πειραματιστείτε με άπειρες προοπτικές. Επιλέξτε τις καλύτερες στιγμές με τη βρύση ενός βασικού πλαισίου και δημιουργήστε άμεσα βίντεο με κινηματογραφικές μεταβάσεις. Στη συνέχεια, πάρτε ένα παραδοσιακό βίντεο που μπορείτε να μοιραστείτε. [2]
Απεριόριστο σύννεφο αντίγραφο ασφαλείας – αυτόματα
Οι συνδρομητές GOPRO μπορούν να σώσουν τα πάντα στο σύννεφο – όλα στην αρχική τους ποιότητα – και να έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη σύννεφων τους για να μοιραστούν τα αγαπημένα τους πλάνα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. [3]

— Υποσημειώσεις —
[1] Συμβατό με βίντεο που συλλαμβάνονται μόνο σε επιλεγμένες λειτουργίες.
[2] Συμβατό με μόνο τις κάμερες Max και Fusion.
[3] Υπηρεσία συνδρομής GOPRO διαθέσιμη σε επιλεγμένα εδάφη. Ακύρωση οποτεδήποτε. Το GOPRO Cloud Storage δεν υποστηρίζει το περιεχόμενο που συλλαμβάνεται με τη συγχώνευση GOPRO. Το “αυτόματα” απαιτεί τη σύνδεση της κάμερας στην εφαρμογή GOPRO ή Wi-Fi. Μπορούν να ισχύουν ξεχωριστά τέλη δεδομένων. Επισκεφθείτε το gopro.com/subscribe για πληροφορίες και διαθεσιμότητα.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *